Webinar s Sašo Einsiedler in Ano Vezovišek 

Finančni stres in naše zdravje!

Ponedeljek, 20. januar 2020 | ob 20. uri

ANA VEZOVIŠEK, mag., je specialistka za financiranje in osebni proračun, s čimer se ukvarja že več kot dvajset let. V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je namreč dejavna vse od leta 1999. Med visokokvalificirane specialiste jo uvrščajo raznovrstne izkušnje, visoka izobraženost in specializacija iz financiranja in svetovanja.  

 

 

SAŠA EINSIEDLER je mnogim poznana še iz radia in televizije. Danes pa je certificirana trenerka uspešnosti po svetovno znanem Jacku Canfieldu, DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka, komunikacijska trenerka ter mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®.

 

Zdrav človek ima tisoč želja, bolan le eno … Skrb za zdravje je osnovna potreba, čeprav se tega zavemo šele, ko nas zaboli. Kaj naredimo za to, da ohranimo zdravo telo? 

Največkrat premalo, saj vse svoje življenje podrejamo zastavljenim ciljem, predvsem finančnim. Ob tem se pozabimo polniti z energijo, ves čas pa jo trošimo in se praznimo. 

Gostja spletnega druženja Saše Einsiedler bo Ana Vezovišek, finančna coachinja ter soavtorica knjige, Adijo, finančni stres!

Na spletnem druženju bo Ana podelila nekaj nasvetov za to, kako lahko prihranimo, kaj so najbolj pogoste napake, ki jih počnemo v zvezi z denarjem in kakšna je pot v bolj zdravo življenje.

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec. Webinar je brezplačen, na e-naslov pa boste prejeli vse potrebne podatke in povezavo do webinarja.

© 2019 VEZOVIŠEK, vse pravice pridržane.