NOVO – Adijo, finančni stres!

22,98 

Opis

Mirna pot skozi obdobja finančne starosti

“Življenje se ne vrti okoli denarja, temveč izkušenj.”

Pravi cilj ni imeti ogromen kup stvari, temveč »sanjski« življenjski slog. To pa lahko dosežemo le tako, da najprej postanemo finančno zreli. Zagotovite si knjigo, ki vas bo peljala po mirni poti skozi obdobja finančne starosti.

Kako do finančne zrelosti?
​Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ. Si želite kar se da hitro do finančne zrelosti in s tem vplivati na kakovost svojega življenja? Z upoštevanjem nasvetov iz knjige boste lahko svojo prihodnost ne le dohiteli, temveč celo prehiteli. Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, da bi dosegli finančno zrelost, neodvisnost in celo svobodo.

Tudi vi lahko preverite, koliko ste finančno stari oziroma v katerem finančnem obdobju ste. Prej, ko boste naredili izračun, prej boste lahko rekli ADIJO, FINANČNI STRES. Ste otrok, mladostnik, odrasel, zrel, starostnik ali finančni modrec?