Hodite po tankem ledu

Vaše finančno stanje na bančnem računu ni ravno rožnato. 🙁

No, bodimo iskreni … Le kako naj bi bilo, ko pa nas v šolah niso učili, kako optimalno upravljati z denarjem. Niso nas učili o tem, kako lahko poskrbimo, da bomo imeli na računu vedno več denarja in ne vedno manj, niti o tem kako krediti in limiti res niso prava izbira za uresničevanje naših želja.

Tako, kar naenkrat postanemo sami odgovorni za finančno stanje na našem bančnem računu in prepuščeni številnim skušnjavam. V kolikor vam vsak mesec uspe privarčevati vsaj 10 % vašega prihodka, to pomeni, da se zavedate, kako pomembno je že danes poskrbeti za varno prihodnost. V kolikor pa je to za vas trenutno prevelik izziv, pa pomeni, da je vaša finančna slika takšna zato, ker vam nihče do danes ni pokazal, kako jo lahko spremenite.

Si predstavljate, da vam ne bi bilo več treba sanjati o tem, kako bi si z gotovino kupili nov, rabljen avto. Ali pa si večkrat letno privoščili dopust. Torej ne bi pri tem opazovali samo vaših znancev, prijateljev, sosedov, temveč bi si tudi vi sami to lahko privoščili … No, zdaj lahko to postane resničnost. Zdaj lahko stanje na vašem bančnem računu spremenite sami! Ne verjamete? Berite dalje …

Iz lastnih izkušenj vem, kako težko je negativno stanje na bančnem računu spraviti v pozitivno stanje in to še posebej velja, če je stanje negativno že več mesecev ali bolje celo več let. Enostavno se s tem načinom življenja sprijaznimo, pa čeprav to ni prav, saj si zaslužimo bistveno več!

Kako torej do plusa na bančnem računu?

Ste vedeli, da nam večina bank samo za obresti negativnega stanja na bančnem računu zaračuna kar 8 %? Ja, temu jaz rečem garantirana visoka izguba! Ker nam enostavno denar mesečno odteka, spremembe na bolje pa nobene. Le kako bi bila?

Einstein je nekoč dejal: “Če počnete iste stvari znova in znova, ne morete pričakovati drugačen rezultat!” Se strinjate?

Iz svojih izkušenj oz. bolje iz izkušenj strank (letos bo teh izkušenj že 20 let) vem, da negativnega stanja na bančnem računu ni enostavno obrniti v pozitivno stanje, še posebej, če delaš iste stvari vedno znova oz. bolje, napake ponavljaš znova in znova.

Zato sem, z namenom, da širni Sloveniji pomagam do plusa na bančnem računu, zasnovala čisto prvi tovrstni tečaj v Sloveniji. Ja, čisto prvi saj takšnega, oz. niti podobnega v Sloveniji še ni!

A pozor! Ta tečaj ni za vsakogar, ki ima minus na bančnem računu.

Spletni tečaj NI za vas, če:

  • kar naprej iščete izgovore,
  • ne želite ničesar spremeniti, 
  • iščete čarobno palčko za poplačilo dolgov, 
  • upate, da bo vse drugače, ko boste zaslužili več.

Vrednost tečaja in informacij, ki jih boste prejeli ne morem meriti v številkah, saj je rezultat tisti, ki pove vse! In to je življenje brez finančnega stresa. In koliko je to vredno? Po mojem mnenju je NEPRECENLJIVO.

Vaša investicija znaša le 0,80 evra / dan, pa še to samo za kratek čas! Torej manj, kot vas stane ena kava. Predobro, da bi bilo res? Ja, lahko bi rekla, pa vendar se mi zdi najbolj pomembno to, da je program dosegljiv širši množici in da vam resnično lahko pomaga izboljšati trenutno situacijo in vam, kot že sam naslov pove, pomaga do plusa na računu.

Danes tako vaša investicija znaša le 127* evrov.

*Koliko časa bo veljala ta cena, vam težko obljubim, ker je vrednost tečaja po mnenju uporabnikov, ki so ga že preizkusili bistveno višja. Zagotavljam pa, da je danes vaša investicija v “plus na bančnem računu” 127 evrov.

Saj veste, rešitev nam pride na pot z namenom. Izkoristite jo še danes, saj sicer z vsakim dnem še naprej izgubljate denar.


Ana Vezovišek