Kako do PLUSA na računu

PRVI finančni spletni program v Sloveniji, s katerim boste končno prenehali živeti od plače do plače.

mio+

Prihrankov

Iz naslova refinanciranj in optimizacije proračuna

6

Primerov

Uspešno rešenih z individualnim svetovanjem

+

Leta izkušenj

Bančništvo, osebni proračun, financiranje

+

Prispevkov v medijih

Ki dokazujejo kako velik problem so neurejene osebne finance

Zakaj spletni program?

Ker je o denarju tako težko govoriti in še težje kaj spremeniti!

V zadnjih letih svoje samostojne poti vedno znova ugotavljam, da ljudem manjkajo osnove! In ko se končno odločijo, da bi bil zdaj pa res čas, da svoje finance spravijo v red, je velikokrat prepozno. Ljudje vsak mesec izgubljajo denar, se vrtijo v začaranem krogu in zelo trpijo.

V program sem strnila najpogostejše izzive, ki jih vsa ta leta opažam pri svojih strankah in nadgradila z konkretnimi usmeritvami, ki bodo prav prišle vsakomur izmed vas. Ne glede na višino prihodkov!

S spletnim programom, je znanje, ki bi ga moral imeti čisto vsak, dostopno vsem. In to brez potrebe, da bi se s svetovalcem srečali osebno in mu osebno razkrili svojo finančno sliko! : )

So vam ti izzivi znani?

01.

Živite od plače do plače

Imate občutek kot da delate, delate in samo delate in od tega praktično nimate nič? In vaš račun je že nekaj dni pred plačo prazen.

01.

To lahko spremenite!

Obstajajo preprosti koraki, s katerimi boste najkasneje v 10-tih mesecih prenehali tako živeti. Ne, ne gre čez noč. A kaj je nekaj mesecev v primerjavi s celim življenjem, ki je pred vami?

02.

Doma imate ločene finance

S partnerjem se o denarju ne pogovarjata, ker je to tabu tema. Vsi vaši prihodki gredo za družino, sebi ne privoščite ničesar, občasno pa ste deležni še očitkov, da ne znate z denarjem.

02.

Niste edini!

In s tem ni prav nič narobe! Le kako bi imeli skupne finance, ko pa sploh ne veste kako k temu pristopiti? Obstaja način kako to spremenite, da se bosta pri tem oba dobro počutila.

03.

Krediti, limiti, kreditne kartice

Brez tega ne znate živeti. Želite si to spremeniti, a so vaše obveznosti tako visoke, da ne znate iz tega začaranega kroga. Vsak dan vas duši.

03.

Naredite dober plan!

S pomočjo programa boste ugotovili kako se čimprej znebiti dolgov in poskrbeti za to, da si jih ne boste nikoli več nakopali.

04.

Strah vas je soočenja

Veste, da nekaj ne delate prav, a ne veste kaj to je, saj se bojite soočiti z dejanskim stanjem. Bolečina je prevelika, niste sposobni pogledati v ogledalo in si priznati napake.

04.

Preteklosti recite adijo!

Kar je bilo je bilo. Preteklosti ne moremo spreminjati! Lahko pa spremenimo sedanjost in prihodnost. Ključno je, da se zavemo katere napake smo delali v preteklosti in katerih ne bomo več ponovili!

05.

Denar vam polzi iz rok

Vaši prihodki niso povprečni, a kljub temu vam nič ne uspe prihraniti. Ne veste kako sploh nastaviti osnove, kako poskrbeti za zlato rezervo in si privoščiti več.

05.

In še naprej vam bo uhajal ...

Če ne boste prevzeli nadzora! Prav nič vam ne pomagajo višji prihodki, ko pa vedno lahko zapravite več, kot zaslužite. Naučite se prevzeti nadzor!

06.

Večkrat ste bili zavedeni

Varčujete in varčujete, a denarja imate vedno manj. Enostavno vedno znova izberete napačni produkt in se tako od vaših ciljev le oddaljujete.

06.

Postanite finančno pismeni!

Tako vam nihče več ne bo mogel prodati podukta, ki v resnici ni primeren za vas. Osnova je finančno načrtovanje! Veliko bolj samozavestni boste.

Kaj lahko pričakujete od programa?

S pomočjo spletnega programa boste prevzeli nadzor nad vašimi osebnimi financami. Končno boste razumeli vsa področja osebnih financ in znali sprejemati prave odločitve, na podlagi katerih bo rezultat kmalu viden v vaši denarnici. Poleg tega, pa boste dobili tudi nasvet “po meri” – kje torej vi osebno delate največ napak in kaj lahko spremenite še danes!

S spletnim programom boste pridobili:

Znanje

Če želite postaviti močne temelje, morate najprej začeti pri osnovah. Pri osnovnem znanju. Pri osebnih financah preskakovanje ne pride v poštev, saj se brez temeljev lahko kaj hitro znajdete nižje kot ste bili. 

Nasvet po meri

Veliko spletnih programov vsebuje ogromno vsebine, ure in ure posnetkov, s katerimi si nič kaj dosti ne pomagamo, saj navadno ne odgovorijo na naša ključna vprašanja. Nam ne pokažejo kaj konkretno moramo narediti – na našem primeru.

S tem spletnim programov boste pridobili točno to: JASEN, KRATEK IN VAM PRILAGOJEN NASVET!

NAJBOLJŠA INVESTICIJA, KI OBSTAJA!

Enostaven program z zelo jasnim ciljem – spremeniti vašo trenutno finančno situacijo in vas opremiti z znanjem, ki je nujno potreben za to, da si boste postavili močne finančne temelje in boste pripravljeni na nepredvidljive situacije.

s POMOČJO PROGRAMA BOSTE:

  • Prenehali živeti od plače do plače
  • Spoznali na kakšen način vzpostaviti sistem, ki ga bosta uporabljala skupaj s partnerjem
  • Izvedeli kako iz začaranega kroga in končno začeti ustvarjati rezervo

149€

127/ enkratno

Plačilo je možno po predračunu (nam pošljete email) ali s PayPal-om. Po plačilu prejmete dostop do spletnega programa.

+ NASVET
"PO MERI"

Konkretne usmeritve na podlagi vaše finančne slike – kje delate največ napak, kaj bi morali spremeniti …

+ DARILO

Knjižna uspešnica (2. natis) Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, ki služi kot odlična dopolnitev spletnemu programu. (Knjige ni mogoče nikjer kupiti. Na voljo le naročnikom spletnega programa.)  

Kaj vas čaka v programu?

Program NI primeren za tiste, ki ...

Kar naprej iščejo izgovore

Niso krivi politiki, delodajalec, nekdanji partner, starši, vreme, polna luna … Sami smo odgovorni za situacijo v kateri se nahajamo.

Ne želijo ničesar spremeniti

In iščejo recept, s katerim bi ob enakem načinu ravnanja z denarjem, živeli drugače. Takšen recept NE obstaja.

Iščejo čarobno palčko za poplačilo dolgov

Tudi ta ne obstaja … Če pa slučajno bi obstajala, pa bi bil njen učinek zelo kratkotrajen, saj bi se hitro vrnili na staro pot.

Upajo, da bo vse drugače, ko bodo več zaslužili

Navadno je potem drugače le to, da so potrebe večje in posledično tudi poraba. Zato je potrabno najprej znati delati s tem kar imamo.

Ni besed z katerimi bi lahko napisala kako zelo sem hvaležna. Hvala iz srca, da ste nama pokazala pravo pot. Brez vas bi verjetno danes bila ločena ali pa bi imela čir na želodcu 🙂 Z veseljem vas priporočam vedno vsem ... Z vašo pomočjo stopava skupaj z možem po poti brez mask in z mirom v duši in se veseliva vsakega dneva posebej 🙂 Hvala vam še enkrat iz srca.

Ivona

Ga. Ana je definitivno oseba z veliko začetnico, strokovno in odgovorno opravlja svoje poslanstvo. Je pravi angel tako za ljudi v stiski kot tudi za tiste, ki jim stiska še ne trka na vrata. Z medsebojnim sodelovanjem sva bila zelo zadovoljna.

Jerneja in Andrej

Ko bi bili vsi ljudje na svetu taki, kot je ga. Ana Vezovišek, bi imeli raj. Gospa Ana je izredno topla oseba, zna se prilagoditi stranki.Takšen je bil tudi njen odnos do mene, topel, prijazen in seveda strokoven. Z veseljem sem jo in jo še bom priporočala ljudem, če bo prilika. Hvala ji iz dna srca, vsekakor jo bom še poklicala, ko bom rabila pomoč pri urejanju mojih financ.

Darja

Najlepše se vam zahvaljujem za vaš spletni program in vašo knjigo. Na dušek sem se ju lotila ... Sem se morala globoko zamisliti nad sabo in svojim ravnanjem z denarjem, ker sem ugotovila da res nimam nadzora in mi vse spolzi med prsti. Hvala vam tudi za vse usmeritve, ki jih zdaj že pridno uporabljam.

Vanja

Kar nekaj knjig sem prebral na temo proračuna, pa o ravnanju z denarjem na splošno. In nikjer nisem zasledil tako konkretnih pravil in usmeritev, ki sem jih dobil z vaše strani. Tako enostavno in kratko, kot ste napisali. Danes, ko nihče nima veliko časa, nam to še kako pride. Rezultate želimo doseči hitro in s tem programom je to res mogoče. Hvala vam!

Robert

Joj, kolikokrat sem se že lotila "čistke" svojih financ, a vedno znova obupala. Sem začela vodit proračun, nekaj časa pridno pisala, a kaj ko nisem vedela zakaj sploh to počnem in kaj bom imela od tega. S pomočjo programa sem dobila čisto nov pogled na ta finančni svet. Zdaj mi je jasno kako enostavno je pravzaprav vzpostaviti nadzor. Še posebej sem si zapomnila sistem 3 VD, ki mi je dal misliti.

Barbara

Nisem vajena nakupovati znanja na spletu, a ker poznam gospo Vezovišek iz medijev in so njeni nasveti vedno prišli prav, sem poskusila. Priznam, da sem bila zelo pozitivno presenečena, sploh, ker si je gospa Vezovišek vzela čas in mi podala komentar na moje finančno stanje. Sama sem že začela s korenitim spreminjanjem finančnih navad in prvi rezultati so že vidni. Hvala vam!

Majda

Zaslužim precej nad povprečjem, ampak vsakič komaj čakam plačo, saj sem zadnje dni preden je nakazana, precej na tesno z denarjem. Dokler nisem bil prisiljen napisati vseh svojih nakupov, si sploh nisem predstavljal, koliko denarja zmečem za neumnosti, sploh nepotrebne spletne nakupe! Temu se bom odslej poskušal čim bolj izogibati, tudi s pomočjo tega programa, ki ga bom sigurno še enkrat predelal.

Igor

Začnite končno živeti ...To si zaslužite!

Začnite danes, saj vam ni potrebno hoditi nikamor! Udobno se namestite in sledite usmeritvam, saj je zelo enostavno.