Money, money, money … it’s so funny … Pa je res tako “funny” govoriti o denarju? Po mojih izkušnjah ne …

Podjetnišvo

Money, money, money … it’s so funny … Pa je res tako “funny” govoriti o denarju? Po mojih izkušnjah ne …

Nekaj najtežjega je spregovoriti o denarju, saj se s tem res čisto razgalimo. A ko enkrat to naredimo, lahko končno odložimo del bremena. Vem, ni lahko. A dovolite, da vam pri tem pomagam. Preko resničnih zgodb, svojih opazk in razmišljanja vam bom pokazala, da ta prvi korak ni tako težak in da ga ne rabite narediti sami.

Vem, marsikdo si bo ob teh prebranih vrsticah mislil: “To je veliko lažje reči kot narediti,” in se strinjam. Res je veliko lažje reči. Je pa tudi res, da v kolikor ničesar ne bomo naredili, tudi ne moremo pričakovati sprememb na bolje. Spremembe namreč navadno so, a ne tiste, ki bi si jih želeli.

Za vse tiste, ki ne poznate moje zgodbe v kateri sem napisala zakaj danes delam to kar delam, si jo lahko preberete tukaj https://vezovisek.si/svetovalci/ana-vezovisek/

Zelo tanka je meja med “bogatim” in revnim ali še huje “osiromašenim”.
– Ana Vezovišek

Marsikdo je do danes že občutil kako tanka je linija med »bogatim« in »revnim«, tako kot jaz, vendar na drugačen način. Kateri je hujši? Osebno ne zamenjam svojega življenja, saj brez teh življenjskih izkušenj ne bi bila tam kjer sem in ne bi imela takšnih izkušenj. Si pa želim, da drugim ne bi bilo potrebno tega izkusiti. Zato toliko opozarjam na številne resnične zgodbe, pasti, ki na nas prežijo na vsakem koraku, na nepošteno prakso s strani finančne industrije, pa tudi s strani finančnih svetovalcev, kateri izkoriščajo finančno nepismenost ljudi. Da ne bom krivična … Ne vsi, jih je pa na žalost zelo veliko.

No, sicer pa kdo sem jaz, da imam pravico soditi … Prav je, da sami presodite kaj je prav in kaj ne. Jaz se čutim le dolžno povedati resnico. In to na glas.