Želite na vašem računu več denarja? Potem se izogibajte …

Budget

Želite na vašem računu več denarja? Potem se izogibajte …

Ste tudi vi med tistimi, ki bi si želeli več denarja na bančnem računu? No, potem morate tokratni zapis nujno prebrati, saj lahko za okrepitev bančnega računa veliko naredimo sami. Vse, kar moramo narediti je …

Dejstvo je, da nas ni nihče učil kako naj ravnamo z denarjem. Se strinjate? In tako smo bili primorani prevzemati vzorce od doma, svojih bližnjih. Večina nas tako ni imela sreče, da bi vedeli kako pravilno razporejati denar, da bomo ob pogledu na bančni račun zadovoljni in da le-ta ne bo v rdečih številkah. Danes pa je zadeva popolnoma drugačna in tako imam za vas odlično novico – sami lahko vplivate na svoj bančni račun!

In s tem lahko začnete že danes! Najprej se začnite izogibati temu …

Nakupujemo zato, da bi se počutili bolje

Vam je to znano? S tem se zelo hitro poistovetimo predvsem ženske. Saj veste, ko pride tisti dan, ko potrebujemo nekaj novega. Nekaj kar nas bo spravilo v dobro voljo, nam pomagalo, da postanemo bolj samozavestne, nekaj s čimer se bomo lahko pohvalile v službi, nekaj kar … Nekaj kar nam bo, roko na srce, pomagalo razpoloženje izboljšati le za nekaj trenutkov. Ja, za minuto, dve, pet, trideset, morda celo en dan. A to prvotno, slabo razpoloženje se bo hitro vrnilo nazaj s to razliko, da bomo imeli mi manj denarja na računu.

Ne spremljamo svoje porabe

Predstavljajte si, da je sobota in se odločimo, da gremo v trgovino, pa na tržnico … Pride čas kosila in ker smo že pošteno lačni, se ustavimo kar v eni izmed restavracij in gremo na kosilo. Ko se odpeljemo proti domu ugotovimo, da bi se morali ustaviti še na bencinski črpalki, saj imamo še čisto malo goriva … Plačamo s kartico enkrat, dvakrat, trikrat, štirikrat …. Sploh ne štejemo več, kolikokrat smo ta dan že plačali s kartico in stanje na bančnem računu se lepo zmanjšuje. Nimamo občutka koliko denarja nam je še ostalo … In to je že alarm! Prej in potem se moramo na to pripraviti.

Ker imajo drugi, želim imeti tudi jaz

Danes nam socialna omrežja že pošteno narekujejo naš tempo porabe, se strinjate? Četudi si ne moremo privoščiti standarda, kot ga ima lahko npr. naš sosed, prijatelj, sodelavec, jim želimo slediti na tej poti. Redkokaterega se slike, ki jih ljudje objavljajo z razlogom, da se »pohvalijo«, ne dotaknejo. In že začnemo razmišljati … Zakaj pa tudi mi ne bi šli na Maldive kot so šli »oni«? Zakaj pa tudi mi ne bi imeli takšne hiše in najeli kredit, kot so ga »oni«? Hmmm, morda zato, ker je to prenevarno in se bo naš bančni račun prehitro izpraznil?

Nikar ne podlezite tem pastem in vsem ostalim, ki še obstajajo. Ni jih malo, a če se bomo znali opazovati in bomo postali pozorni na njih, jih bomo znali obiti ali pa jih celo preskočiti.

In če si želite resnično izboljšati stanje na vašem bančnem računu (bodisi se znebiti limita ali pa svoj plus še povečati), potem vas vabim na 7 – dnevni brezplačni izziv – Kako z malimi koraki do plusa na računu!

Brez skrbi … Ti izzivi niso prezahtevni in moram priznati, da so bili tisti, ki so se že soočili z njimi nad rezultati navdušeni! Nikar ne čakajte na to, da bo nekoč drugače, ker ne bo. Vi se morate samo odločiti, da si sprememb resnično želite in jaz vam z veseljem pokažem pot kako. Več o izzivu pa  TUKAJ.

Jaz že komaj čakam na vaše rezultate!